Koop bij een hostingprovider een pakket aan, zie wel dat er een website builder gratis inbegrepen is.

Log in op je hostingpakket en kies de optie website builder. Je komt nu in een pagina waar je kan kiezen uit honderden templates.

Bekijk zorgvuldig de templates want als je hierna overschakelt op een andere template is al je inhoud van je website weg.

 

Eenmaal de template gekozen, kan je beginnen aan je website. Het hangt er wat van af maar meestal staan de items die je nodig hebt bovenaan aan de pagina. Kies een item en sleep deze naar de webpagina. 

 

Heb je bv een tekstitem genomen, dan kan je nu deze tekst invoeren. Hierna kan je de stijlen bewerken, dwz dat je het lettertype, de kleur en de grootte van de tekst kan kiezen.

 

Neem je nu bv een afbeeldingsitem, dan kan je de plaats en de grootte aanpassen op je pagina. Je kan ook eventueel een link naar een pagina of een externe url op de afbeelding zetten. zelf website maken

Hoe maak je zelf je website?

Wix.com: Gratis website maken | Eigen website bouwen

Mensen met allerlei beroepen en met allerlei soorten bedrijven.Muzikanten, eigenaren van webwinkels, ontwerpers, tandartsen, hondenuitlaters, bruiden, bloggers, organisatoren van evenementen,fotografen, advocaten, verhuizers en vele anderen kiezen voor onze gemakkelijke websitemaker.
Professionele website zelf maken - Webnode

U kunt nu makkelijk een professionele website maken met Webnode, geheel gratis. Het is een ideale online oplossing voor uw bedrijf! Wij weten dat tijd kostbaar is, en daarom hebben wij alles voor u voorbereid zodat u meteen van start kunt gaan. Tijdens de bouw van uw website, kunt u kiezen uit een breed scala aan professioneel ontworpen sjablonen gefocussed op alle gebieden van het bedrijfsleven. En als u iets bijzonders wilt, kunt u altijd een uniek ontwerp laten maken door onze grafisch ontwerpers op basis van uw eigen visie en idee. U kunt een gratis professionele website maken op Webnode, voor onbepaalde tijd. Voor onze nieuwe Business gebruikers, bieden we een gratis 30 dagen proefversie aan van ons Standaard Business pakket. Na deze 30 dagen zal uw zakelijke website blijven bestaan, maar met een beperkte dienstverlening. In ons standaard pakket bieden wij u nog meer diensten, zoals multi-taal mogelijkheden, wachtwoordbeveiliging, 20 e-mail adressen, 10 GB bandbreedte per maand, 2000 MB opslagruimte en nog veel meer. Als u zich bij ons registreert, zult u zien dat Webnode de beste gratis websitebouwer is die er vandaag de dag bestaat.
Website Maken gratis. Supereenvoudig! | Direct online! - Vimexx

Krachtige gratis website makerEen nieuwe website bouwen was nog nóóit zo makkelijk! De gratis website maker is voor iedereen gratis beschikbaar bij Vimexx!
Jimdo: Zelf je eigen website maken

Design kiezen. Foto's uploaden. Teksten bijwerken. Klaar.Met een paar kliks kun je zelf je website maken. Die site kun je dan altijd en overal bijwerken en voor de zoekmachine optimaliseren.Start met je favoriete design. Zo veelzijdig als je zelf bent, zo professioneel als je bedrijf! De website-designs van Jimdo pas je gemakkelijk aan je wensen aan. En wil je later toch naar een ander design overstappen, dan kan dat. Je kunt op elk moment wisselen, je design veranderen of eraan sleutelen. Want je site moet er natuurlijk wel zo uitzien als jij wilt!
Eigen website maken met Sitebuilder - Combell

Een professionele website in 3 stappen. SNEL EEN EIGEN WEBSITE MAKEN.Maak zonder programmeerkennis een eigen professionele website. Kies uit 142 unieke templates. De kleur en logo past u vrij aan naar eigen smaak en huisstijl. Zo vertrekt u nooit van een wit blad, maar van een complete website. Met enkele klikken past hij volledig in uw stijl.
Mijn eigen website maken - Zelfstudie.be

Dit is wellicht de traagste manier om een website te maken, maar wel de nauwkeurigste. Je moet wat energie steken in het leren van de codes, maar je maakt je website 100% zoals je die wil. Om professionele webdesigner te kunnen worden MOET je deze code beheersen.We maken een onderscheid tussen HTML, CSS, jQuery en PHP.
Hoe website bouwen? - Telenet

De klantendienst geeft alleen ondersteuning bij vragen of problemen over je persoonlijke webruimte. We helpen je dan ook graag verder met een probleem rond:het beheren van je webruimte via Mijn Telenet het aanmelden op je webruimte omdat je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent. De klantendienst geeft geen ondersteuning bij het maken of aanpassen van je website. Je krijgt wel deze nuttige tips: